Jsi štvaná zvěř
máš v tlapách stovky kilometrů
jak utíkáš ode mě
od nich
a sám od sebe
utíkej
ať tě nezastřelí
a hlavně se neboj
protože strach oběti
potřebu zabít posiluje
jsi lovec a kořist zároveň
utíkáš ode všech a míříš hlavní
na svou vlastní hlavu
i když jsi mimo
loveckou sezónu
je vesmíru z dubovýho listí?
jen doufám že to zjistí
že je mimo loveckou
snídani
01.01.2015 19:30:28 | básněnka
Nebát se - přesně tak... ;-) Moc se mi líbí (nejen) ty verše o strachu, to je silné sdělení :-)
31.12.2014 12:28:19 | Amonasr