Anotace: ◎◎◎◎◎
Jsme šedovlasí..
Doutnáme jako louka po požáru..
Chceme se jen obejmout..
v tom neskutečně drahém fáru
řítícím se z útesu..
tam, kde už život..
víc nesnesu
"Jenomže jiskry nelétají pouze jedním směrem.."
šeptala jsi mi do ucha
a mé srdce se zbarvilo do přírodní zeleně
protože červená už není in
stejně jako maličkosti
v zástupu veličin
Snesitelnost je zkrátka těžší než samotné bytí
..jenomže na začátku všeho
se každý konec tváří
jako vlnobití
jako by se ani ze své nory nechtěl hnout
jen kráčet po tvém boku
a na konci ničeho
tě obejmout