Zoufalec
Loterie štěstí,
matematická pravděpodobnost,
padá listí,
sázím se o soudnost.
Běžím ulicemi,
něvěřím na lásku,
mezi policemi
hřebík bez obrázku.
Žiji na hraně,
vzpouzím se osudu,
neplatím daně,
víno ze sudu.
Gheto bez nadějí,
k večeři úhoře,
hvězdy padají
jen pro ty nahoře.
Nikam se nepůjde,
ztracené duše,
oběd bude
zastřelený z kuše.
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Laven De Brig
Komentáře (1)
Komentujících (1)