*Myslím, že jsem moula*
a moje tělo stejká do kanálu
zatímco mi v hlavě zní
mrtvej hlas
v podivným
extatickým
stavu
ve svým akvárku si plavu...
tlačim se na sklo
v podivný
póze
spasitele
zatímco mi v hlavě zní
hlas od zahradníka Kornele
jsem unavenej
ale NECHCE Nechce nechce se mi
do postele
nasadila jsem si divnou čapku
pro noční život
nechce se mi totiž spát
i když bych spala
exaktická na doraz:-)
01.01.2015 19:52:25 | básněnka
Všechno to tam nějak víří,
spíš chaoticky lítá to chmýří.
A v koutech se skrývaj
netopýři.
02.01.2015 22:20:20 | Putovatel
...musim se smat :)))...tobe se taky tak hrozne nechceeeee?????
take jsem v podivnem stavu, kdy nemuzu ulozit hlavu :))) s laskou Y
01.01.2015 04:45:49 | Yazmin
Ach, ty stavy. Kdo to má strávit?! :) Přeji hezký den. A rozhodně s láskou - ten tvůj dovětek se mi začíná čím dál víc líbit.
01.01.2015 17:54:04 | Putovatel