Anotace: I stařec ví, že stačí málo ke smrti.
Teplo zamilovaného starce
-
Tepelný zdroj,
z ruk má láska,
nejsem stroj
leč ve mě praská
Kosti steřelé,
touha stará
jež mne semele,
ó má drahá
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?