Dahllia
Prázdná
jako labutí slzy
tetované vyčpělým osudem
jako dveře ze skla
otevírající vynervovaný svět
Tvého stoického klidu
...
Dvoubarevné pruhované dogma
a sofistikovaný smích
hrají spolu zvláštní hru
lacinou
lekníny obvázanou
iritující pohádkovou frašku
antikristovu
Hanlivé posunky
Abstraktní pláč
Tesknící baletka
Efektní hráč
Souznějí
Myšlenky morbidní
elektrizují můj mozkový hlen
...
Prázdná
jako labutí slzy
a měsíc zapadne
už brzy
už brzy
Komentáře (5)
Komentujících (5)