Anotace: ...
Zjizvená zákoutí duše,
kde nestačí
promnout si oči,
aby ustoupila tma.
v nichž se odráží
vytí
mého já.
Všechny ty jizvy
se asi nepodaří
vymazat z mapy.
Obzvlášť, chybí-li guma.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?