lidské teplo vyhledávám,
pohlazení očekávám
něco jedlého,
ne moc slaného
než všechno pochopím
párkrát uši,ocas sklopím
láskou zahřeju,
leccos si vyslechnu
dívám se zpříma do očí,
jen laskavost mě ochočí
a jak se odměním?
něco ve Vás probudím
vím kdy vracíte se domů,
vítám skokem nahoru a dolů
navždy Vás ochráním
hlasitým štěkáním
HAF HAF