Anotace: dreams are the children of an idle brain
.
vlak nepřijel
jen stál ve své konečné stanici
gare du nord
a na peróně byla fontána
ze které jsme pili horkou čokoládu
a ty jsi tančil pryč skrz lidi
jamesi deane
bylo mi dobře a tančila jsem za tebou
když jsem konečně nemusela předstírat že to nesnáším
.
poslední verš to hezky uzavřel
02.01.2015 11:43:25 | maryshka