Máma
Kolik radosti přinese přítomnost maminky,
mnohem víc než první sněženky.
Mámy náruč je vždy dokořán...
A když nevíš co máš dělat vždy je tu máma
ta chytrá, láskyplná dáma!
Vyslechne tě a nejlépe jak umí poradí,
ona tě přece nikdy nezdradí...
Chce pro tebe jen to nejlepší,
pamatuj nikdy z celého nebe neprší.
A když už spadne pár kapek,
neboj se hned nevyvolávej zmatek!
Máš tu přece ještě mámu, u které se můžeš osušit...
Komentáře (2)
Komentujících (2)