Už zase jsem si jméno nákýho kluka vyryla pod kůži
v tepnách se mi povalujou
jeho sny
za nehty se mi zasekla
jeho vůně
a plíce si pamatují
jeho ochotu vdechování nikotinového kouře
nad ránem
se mnou
a oči nedokážou nevidět
ten jeho pohled
co zabíjí moje poslední
buňky soudnosti
a
pomalu
a
nechtěně
se komory mýho srdce
tapetujou jeho propagačním plakátem
volební lístky jsou teď u mě
stejný jako za komunistů
volba je
jedna
a
sama před sebou
už se za plentu
prostě neschovám
kruci!...proč?
Nechápu proč hned potom
co mi jedno volební období
skončilo
musím hned
vyměnit
veškerý symboly předchozího režimu
a
nalomenej oběhovej systém mého srdce
zatížit novou revitalizací,
která je veskrze stějně špatná
ne-li horší
než ta předchozí,
protože nic nezmění fakt,
že tepu mýho srdce
hlava fakt nevládne
příště netapetuj ale vyštukuj...
15.04.2015 09:34:43 | enigman
umím trochu nahazovovat, kytovat, škrabat starý omítky a malovat, ale štukování mi eště nikdy nikdy nesvěřil :)asi vědí proč
15.04.2015 13:35:51 | drew
nikdo nenapsal komentář. já bych napsal, že se mi líbí číst ta různá přirovnání a při čtení se těším, co dalšího mě s každým řádkem čeká.
24.01.2015 21:57:24 | CoT