Počítám polibky
minulých let
všechny lety a pády
smích i výčitky.
Počítám někonečné noci
osamělá rána
kdy očka bezradná
smutek jako smrtka kosí.
Stovka fotek
na tisíc vzpomínek
na kůži cítím každý tvuj dotek
skládající mozaiku milování.
Toužím změnit naše teď
na šťastné napořád
v dobrém i zlém
smát se, lítostnit, žít prostě milovat.