různá slova tajně
čmárám do písku
a láska někdy sama
padá mi do dnů
z ženských obtisků
a z netušených krás
až někde v hlavě
šeptá mi vnitřní hlas
a zřídka se s ním shodnu
abych vybral si jednu
než z vodopádu skočím
a za deště hádal
možný smysl kruhu
a po způsobu fakírů
pod deštníkem duhu
občas tiše opakoval
svojí věčnou mantru
co dostal každý z nás
osudu jak modrým očím
stejně vydán napospas