Teatrální Ježíš
Andělé při nás
zvrací
nůžkama si stříhaj křídla
srolovanou bankovkou nasávaj sněhobílý čáry
a flirtujou spolu ve spánkový paralýze
píšou básně a nikdy nikdy to
nebyla poezie
písně jejich zvonů jsou jako
řev červený zvěře unikající z cirkusovýho představení
přes kterej neslyšíš žádný
nic
příliš mnoho prášků na spaní
příliš
příliš mnoho vína
příliš mnoho
příliš
splínu
Přečteno 326x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, enigman, Jort, Putovatel, Amonasr, Tom Dvořák, CoT, maliska, bogen
Komentáře (4)
Komentujících (4)