Bude líp??
Všude je špína
všude je zlost
nikdy toho nebude dost.
Závidět a pomlouvat
to je naše umění
nikdo, nic nás nezmění.
Naše děti budou žít v chudobě
to jediné jim zbude.
Nic krásnéhé nebudou znát
neučme je krást a lhát.
Naučme je lásky
snad nebudou pak žádné vrásky
musejí být milované a šťastné
to je pro ně nádherné.
Jsou to naše životy,
tak ať jdou pryč všechny ty hnusoty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)