Anotace: ...
za krásných nocí
plných básní
a hvězd
sny se mi
nezdají
pohlcen tmou
čekám
než utrhne se
tichá radost
rána
ze které
pak odlévám
tvary
z těch nocí
vylámaných
slov
velice vydařený šuplíkový poklad :-)
06.01.2015 09:01:17 | Martinecka23
Pěkné metafory.
05.01.2015 21:35:13 | Jana M.
díky,taková pocitovka ze šuplíku, ale díky :-)
05.01.2015 21:37:43 | josuatree
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?