Ve volných chvílích
Anotace: Další z mé připravované letošní prvotiny. Kdo byste si to chtěli přečíst v rukopisu a posoudit ještě před vydáním, napište, budu rád... :-)
Ve volných chvílích si házím hrách na stěnu.
Vidím v tom nejlepší řešení problémů.
Pochybnost přijde-li, veršem ji zaženu.
Skládám své básně a házím hrách na stěnu.
Já hlavou zkoušel jsem tu stěnu prorazit,
býval jsem mladší a nešetřil nárazy.
Hlava se jako hrách od stěny odrazí.
Hrách házím na stěnu. Nedám se porazit…
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Radhuza, Frr, Jort, Lioness, jitka.svobodova, Amonasr, bogen
Komentáře (6)
Komentujících (4)