Ve smyčce.
Anotace: Lapeni. https://www.youtube.com/watch?v=WIVh8Mu1a4Q
V kruhu povinností a práce, písmenka na skle nepůsobí sladce.
Nevidím tě ač se díváš.
Sama utíkám před sebou, i ruce v létě mě zebou.
Život neprobíhá hladce.
Znám tvou úzkost, jsem taky taková. Prostě.
Znám tvé boje, trápení duše a slabost těla.
Miluj mě takový jaký jsi.
Neodejdu.
Jsi zbabělý v plnění povinností a v naplňování ctností.
A jestli budeš vyčkávat až budeš dokonalý, nikdy mě milovat nebudeš!
Chudá láska tvého srdce.
Tvá zkažená duše.
...
Přesto říkám, miluj mě proto jaký jsi.
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)