Anotace: kdesi na Ukrajině
A já, divoký pták
Splývám se svítáním
Na vrcholcích hor
Střežím svá přání
Než pozvedneš ke mně zrak
Jen já, divoký pták
Vlasy Ti větrem zapletu
Když zvedám se
Zvedám k odletu
tak přeji krásnej let...
08.01.2015 21:05:21 | zelená víla
divoce...
08.01.2015 13:55:40 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?