O pýše studentčiné

O pýše studentčiné

Anotace: Neberte to zas tak vážně...

Můj život je pěkná podělávka.
Proč hloupým Honzům patří svět?
A lidem s IQ aka hlávka
zelí však nechci urážet.

Už mi to vadí- bezvýslednost
celého mého snažení.
Už mi to vadí, že hrdost ctnost
je a pýcha šmíra, vážení!

Já pyšná jsem a mám proč snad,
že vždy se snažím vzdělávat
sebe i druhé, žádný stres
na ten, mí milí, kálí pes.

Jenomže vždycky to tak nejde,
pak příliv pětek bez hranic.
Však jak se říká: z očí, z mysli sejde
platí, i v případě učebnic.
Autor Krysařka, 08.01.2015
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: Madanik, enigman, Amonasr, zelená víla, MARKO, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bodejť...

09.01.2015 13:06:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí