Anotace: ...
na laskavé skutky nevěřím
a přízračná znamení
uvádí mě do zmatku
už ve stisku dlaně …
nic horšího nepotká básníka
když ztratí se mu v tichu
všude přítomná slova
a ženská jména
píše pozpátku
a otazníky za ně
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?