Země válkou zmítaná
neuctívá jen satana,
nevinní tam trpí,
kdo nechce,nepochopí,
život zachránit si chtějí,
je jedno co to stojí,
ještě mají naději,
věří ve slitování....
jenže události se mění,
co včera platilo dnes už není!
uprchlíci nevědí,
že rozhoduje vyznání,
že dveře se jim zavřely
pro souvěrce co zabili....