Zamyšlen
Mou hlavu,
Zachvátil strach,
Opět ve stavu,
Kdy cítím se jak prach,
Už nechci, pokračovat dál,
Proč mi to dělá?!
Hlava che abych hrál,
Už je pohlcena celá,
Válka mě a mého ega,
Trvá dál,
Můj život jak z lega,
Chce abych se vzdal,
Mé prázdné oko,
Ztrácím se v něm,
Jak v čené díře,
Co nemá směr,
Občas se tak zamýšlím,
Nad žinotem svým,
A tak nahlas přemýšlím,
O čem tajně sním.
Komentáře (0)