Je to šíleně jednoduchý
pochop
dali nám pouta pro naše dobro
abychom se cítili divoce
dobře
svobodně
aby až se otočíš za světlem
na konci chodby
na konci nás
a i ve tmě poznal
co v nás je dobrý
špatný
a co jsou jen kontury lži a pravdy
není to komplikovaný
aspoň jednou budeme cítit
značení jizev
pulzování krve v žilách
a poznáme kde nám
na našich vlastních tělech začíná a končí
naděje