Anotace: O naději...
Sbírka: Drobky a pocity
Snad ;-)) ... snad to nebude přímo meteorit ... +-)
12.01.2015 13:15:43 | Majrenka
příležitostně bych to chtěla zažít .. ;-)
12.01.2015 12:14:51 | Majrenka
Třeba se jednou zadaří...;-)
12.01.2015 13:13:18 | bloodysunset
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?