Já radši shořím
Než rozpadnout se v prach
dřív
než čas bude mě pohřbít
Zářit o svatojánských hrách
Na kost si duši nechat sedřít.
A když nebude to konec
Tak
Znova, zas
Povstanu a půjdu dál
Než udusit se
Doufat, že plamen jasně plál