Anotace: ...
Stále se ptáš jaký má smysl
mé hloupé chování trápí tvou mysl.
Má káva bez cukru, a spousta čaje
všechny ty knížky prohlížíš lkaje.
Nechápeš mozoly který mám na nohou
Ty noci venku pod zimní oblohou.
matoucí chování a hloupý vize
Večery s tichem bez televize.
Šaty i lodičky a taky pohory
Divný postoje a blbý názory.
S rodičema je prostě kříž, ale třeba tě uklidní, že s dětma to není o nic lepší. :-)
13.01.2015 07:45:32 | Luky-33
Zvláštní, ale nejsou to mí rodiče :) Mám skvělé rodiče. Dávno pochopili, že jsem tvrdohlavá :D
13.01.2015 11:26:55 | prouteny kosik