Jsem náhle jiná, pro jednou zlá
Kolem očí tiskne se černá tma
Hlava ztěžklá, v tichu skrývá sny
Utíkám do hlubin, kde na mě čekáš ty
Čekáš, abys mohl mysl mou mást
Nikdy nepomáháš zesláblým vstát
Myšlenky, mění se v slova
Kde začít, kým být, řekneš mi znova?
Bojím se, vím, že bdím a sním jen
Všude kam dohlédnu, jen ten jeden sen
Sen měnící se v prach tvých lží
Když na oltáři něhy hrdost má spí
Mohu znát všechny barvy všedních dní
Přesto nedohlédnu na konec těch míst
Míst, o kterých se mi zdává
Kde bloudím, kde spím, tam kde vstávám