beru na vědomí
to prázdno
v dlaních a hlavě
točí se mi
svět
život bez Jeltzina
a kolotočů
s abnormalní točivostí
dřevěný káči
s ledem za pasem
a revolverem
na spánku těsně
po probuzení
opojení
na srdci sychravo
ty
a
ona
to je velká
katastrofa
Kéta
Kaťa
tak která
odstřelí mě
driv ...