Pojďme dělat kotrmelce
Anotace: Máte rádi točení hlavy?
Pojďme dělat kotrmelce
Ať se ten svět roztočí!
A třeba se roztočí tak moc
že se vlastně zastaví
a začne se točit pozpátku!
A my tím vrátíme čas!
Musí to tak být, když nás bude dost.
Vždyť, když se sen tisíce koček, stane skutečností,
tak proč by kotrmelce nemohly vrátit čas?
Pojďte dělat kotrmelce!
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Amelie M.
Komentáře (0)