neklid psát je zvláštní
jak v dlani cítit hrozen
ústa klidná sklonit
začít se hádat se slovy
snad každý básník
musel tak být zrozen
němý mezi stromy
pod modrým křídlem oblohy
a cítím v ústech chuť psát básně
je jako šťáva hroznů...
17.01.2015 21:31:29 | básněnka
a všechno co je zastřené
zkoušet vidět jasně
noc po noci
den po dnu ...
17.01.2015 21:37:13 | josuatree
Tak tohle je pro mne super.
Není dlouhá a přesto toho vystihuje tolik...
15.01.2015 12:26:44 | Robin Marnolli