Anotace: zatím jen skica k dopracování
útržky slov
zas létají vzduchem
Podepři krov
o poslouchej uchem!
Než začnou zase
létat vzduchem jiné věci
Tak poslouchej hochu a nech si ty kecy!
A co když přijde to čeho ses nejvíc bál
Už jsem tu; M D Lecter Hannibal!