Anotace: ...
Mým snem bylo být ptákem
uletět od všech problémů.
Ale po dlouhé době utíkání,
bolela by mě křídla.
Potom bych spadla do hlubin.
Nadějí mou bylo stát se větrem,
jen tak pročesávat větve
a zapomínat na své strasti.
Ale jednou po zamýšlení
zapomněla bych se vznést.
Narazila bych do zdi.