Po nociach hľadá
bútľavú vŕbu
aby svoj vzdych
niekomu odovzdal
aby ho vietor
iným smerom vial
otvoril ďalšie dvere.
Nachádza v samote
jasnozrivé oči
starých stromov
stačí ich poprosiť
dotykom o kôru
vrúcne odoberú
železný kus vedomia
a vyrobia z neho
kamienky na cestách.
miluju slovenštinu.. je tak měkká a hebká.. :) krásná báseň.. krásné obrazy..
15.01.2015 23:28:50 | Amelie M.