Rezignovaný skeptik
Vše je jen zmar a bída
myslím si poslední dobou
neštěstí zklamání střídá
není se do čeho obout
Obličej bledý jak křída
rozmázlá špinavou houbou
to co dřív bylo mi chloubou
je teď jen zmar a bída
S úkolem na souš doplout
velryba Jonáše snídá
já bych snad raději rovnou
nechal se žralokem spolknout
vše je jen zmar a bída
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Fanosh, MARKO, Jort, Lioness, jitka.svobodova, ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)