Jediná
Anotace: Milostná poezie, ze sbírky Projdi se mnou
Úsměv si s tvými ústy hrál
po těle přejel záchvěv mrazu
dotek tvé kůže krásně hřál
dívám se na tebe jak do obrazu.
Oči jsou smaragdy z moře vylovené
průzračná hladina se krásou sytí
prsa i boky tak něžně zaoblené
klín se houpe jak rybka v síti.
V odrazu třpytka hvězdné záře
z louče sálá nekonečný žár
city do vonných květů sváže
a plamínky rozfouká na požár…
Přečteno 506x
Tipy 17
Poslední tipující: básněnka, Psavec, jitoush, Jenda P., Jort, jitka.svobodova, Frr, Madanik, ta.cupka., ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)