Bylo léto
tys začal ubírat na váze
dny se prodlužovaly
sahaly až k našim dveřím
a já si občas lehávala k tobě
protože ti prý potom bylo líp
mám kamaráda
do jisté doby cigarety odmítal
protože jeho táta kouří dvě až tři krabičky denně
a potom jsme se potkali
náhodou
protože náhoda je blbec
a voněl tabákem a podzimem
a teď je astronomická zima
v zimě jsi nosíval kabát
co dodneška visí na chodbě
a nikdo nemá to srdce ho sundat
asi v rámci vzpomínky na šťastný domov
na léta předtím
občas to trošku bolí
ale upřímně
dokud to bolí tak pořád víš že vnímáš
a že máš pořád šanci
na přežití
tak mi tečou slzy po tváři, díky...
já mám ve skříni kalhoty a chodím k nim přivonět... už spousty let... mám na zdi vzkazy když jsem byla v první třídě, čtu si ten krásnej a kostrbatej rukopis... ta láska zůstává... díky za tohle dílo... děkuju
18.01.2015 03:29:46 | zelená víla