Noční sblížení
Ležet vedle sebe
vzrušením trochu nedýchat
Nechat naše tela
Dotýkat se sebe
Na pocity spolíhat
Hladíš mi vlasy
do vlnek
jako to vítr dělá moři
a hladíš mě po zádech
můj svět se boří
Jenom tak na venek
na jeden nádech
zabrnkáš na struny
A zahraješ mi
na city
všechny ty láskyplný pocity
Na místě kde s inkoustem
setká se kůže má
Hladíš mě trny s růžema
Zlíbáváš veškeré
Mé pochybnosti
Toho nebudu mít nikdy dosti!
Jak vločka na dlani
jak oči laně týraný
chvěju se rozrušením
z vůně tvé
tak náhle
sladce bolavé
v mém přesvědčení
Chceme vůbec rozednění?
Vždyť soumrak nás tiše
a konečně sblížil
bojím se aby nám
světlý den neublížil
Přečteno 315x
Tipy 20
Poslední tipující: Vyvrženec, Isquieasuus, V.N.Losinský, Nespavec, zelená víla, A42, Petbab, MARKO, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (13)
Komentujících (6)