Bojovník

Bojovník

Anotace: ...

Nejsem chrabrá
a už vůbec bojovník,
když zrovna neutíkám,
alespoň v jedné noze mívám tik.

Chtěla bych být trochu psychopat
kterého city neraní,
chtěla bych vyhrávat bez krve
a útok provést bez zbraní.

Znám zvláštní typ cholerika,
který když ho bijí
místo vzteku pláče,
je těžké vraždit ambice
duší lenivého rváče.

Jsem trochu impulzivní,
jako všichni mladí blázni
co zestárnou a zleniví
a zůstanou už prázdní.

V očích okolí jsem póvl
hloupé dítě, v oku drát,
jak už jsem řekla
já nejsem hrdina
a často mívám chuť to vzdát.

Ale vždy si říkám, ještě chvíli...
Autor Annie the wolf, 16.01.2015
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Metal Lady, Amonasr, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná, zatni zuby a nevzdávej :)

16.01.2015 16:29:01 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel