Anotace: Někdy se láska rozpustí v nic asi tak jako Chips v puse a to jsme si tu chvíli chtěli vychutnat.
Nehledám tu sezóní lásku a nehledám tu ani sex
prostě tu nehledám nic, co by se v puse rychle rozplynulo
a po čem zůstane jen slaná chuť.....
v puse, v srdci
asi tak jako z CHIPsů
nebo z kapek Slz.