Stojíc uprostřed zamrzlého lesa,
hledíc do nicoty vlastní duše.
Můj dotyk přináší bolest a slzy,
má slova přináší beznaděj a šílenství.
Můj dar je mým prokletím, mou zkázou,
Má samota je můj největší dar vám všem.
Stojíc uprostřed zamrzlého lesa,
ponechán umírajíc v cizím těle.
Tichý mráz spalující mé okolí,
Přinášou pomalou a bolestivou smrt.
S mou přítomností příjde bolest,
bolest jež nelze zastavit.