Anotace: http://youtu.be/TQNsSSE7IlQ
stála tam na rohu Mariahilfer Straße
chřadla, bledla, churavěla
v kabátu díry, zima padá
ruce ledové a chytá vločky, pase
oči po zmrlých pustinách
jeho duše
ústa vyschlá stálým pitím
jedna láhev deset láhví
červeného vína
chlad krade krásu ňadrům
jež jsou roky netknuta
do krve se škrábe jehlou
ztratila nit a svůj rum
je to vina Hospodina
když její život uniká
na ulici plné očí
nic nevidí
jen
konec
jak můžou vidět konec když nevidí?...
19.01.2015 19:59:26 | enigman
Krásná, smutná a napsaná tak, že jsem ji až viděla.
17.01.2015 20:41:53 | Tichá meluzína
chatrná posedlá
na schodech z Vídně
ledová ruka s krabicí vína
a kočár duše
dojel na okraj
17.01.2015 20:30:43 | básněnka
proč je v určitých případech to pozérství tak prosakující? kazí mi to dojem ze čtení.
17.01.2015 20:04:01 | CoT