Anotace: ...
Pozoruji pavouka
co chodí mi
po dlani
...
bojím se pavouků
snad proto
že nohama
zbrojí
...
člověk by měl dát šanci
i těm
kterým přespříliš
nerozumí
oh, tolik tolerance... i pavoučí!, jsi odvážná žena :-)
18.01.2015 10:42:34 | hledač