Pod víčka
Anotace: včera. dnes. zítra.
A i dnes....
chtěla bych tok citů vmáčknout zpátky pod víčka,
ten infinitní stesk
...
I dnes tak stejně prázdná písnička,
etuda promrzlých prstů
a stojícího srdce
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)