DÉMON KAMARÁD
ó jak jste bláhoví
namyšlení tupci
když si namlouváte
že mě zkrotíte
mě
jenž vládne vám
dnem i nocí
výhní v samém nitru země
vdechuje vám život
už od stvoření světa
hladí vás shůry den co den
jen z vlastní dobré vůle
až jednou sfouknu slunce
bude po vás veta
prý dobrý sluha
ha ha ha
jaká troufalost
umím být laskavý když chci
hraju si s vámi na hodného strýčka
dokážu ale rázně říci dost!
když mě ta vaše věčná pýcha znaví
má zlost občas prodere se
z jícnů zemských ran
pak hoří lesy vesnice i města
snadno zatemním i nebe
přicházím nikým nevolán
dokážu vzedmout oceány
spláchnout vás vlnou tsunami
když z hlubin zaburácím
mám též laskavější tvář
démon může být i parťákem
zahřát vás i napomáhat sytit
rozohnit vaše srdce
vášně rozněcovat
rozpalovat touhy
když se vám ale vymknu z ruky
spálím vše na troud na popel
se mnou si není radno hrát
pak pouštím s chutí svoje běsy
do pekelného víru těch nejkrutějších zel
vzdejte mi náležitý respekt
pak sílu vám propůjčím
nebudu se prát
kdo chceš hrát se mnou fér
rozhodně nezapomeň
- jsem ďáblův i boží asistent
nikdy a nikým nezkrocený
váš démon
i váš kamarád
Praha, 18.1.2014
https://www.youtube.com/watch?v=WnJxTLz9saE
Amonr
teď jsi právě popsal mě ..jsem ohnivé znamení takovej ten jezdec na
útesu běsů ale i světec ...no dost keců ..hezky podaná síla živlu magie
to říkám pořád znal to i vůdce temna ;-)
18.01.2015 16:55:43 | xoxoxo