V plamenu svíčky
spalován strach
z neznámých výšin
i propastí,
prý pasti vlastní mysli,
vysoké hory osvícených
duší, neslyší jen hluší
v koloběhu zrození
a smrtí
na schodech k celistvosti
zde pády nepřísluší
kroky dva, tři
úzkostný pohled
do bezčasí
jen krátká bouře
na hladině moře
do věčnosti,
za ruku mě chytí
mistr
z jiných říší.
Jako bych zahlédla bouři na moři. :O)
18.01.2015 18:20:02 | Tichá meluzína