Anotace: ...
slunce se schovalo za oblak kouře
z tisíce komínů v našem světě
trhá křídla andělům a láme je v půli
bolí to
chodit
po studené zemi vlhké a špinavé z vraků citů schovaných kdesi
stín setnul jeho hlavu
srdce našli pohozené
u popelnic z rozumu
nikdy nevzlétnout nad mraky
prší z nich zlámané peří
být padlým andělem
a souložit s prázdnem
bolí