Vražda
Možná se smála když jsem myslel že snad pláče
Možná jen rozpouštěla mindrák v rychlý nahotě
Tak jsem jí kvůli rajcu trochu roztrh punčocháče
Pak jsme se milovali každej ve svý samotě
Když to skončilo tak jen jsme oba mlčeli
Vlastně i při tom už jsme byli oba tiše
Z krátký postele nám nohy do tmy trčely
A já jsem zaslech jak jí zakručelo v břiše
Tak tenkrát prodal jsem se za ty čtyři vteřiny
Tak tenkrát náhodně jsem pomiloval krásku
A byl jsem vděčnej za tmu která místo peřiny
Decentně zakryla tu zavražděnou lásku
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: básněnka, Frr, Manni3, Pamína, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)