Anotace: Nevím jak Vás, ale mě celkem šokoval odchod Karla Svobody. Tak Karle díky za to, že jsi byl.
Dílko je moc pěkné, jj, měla jsem ho také ráda a nevěřím, že by jen tak z ničeho nic sám odešel ... Zvláště, když se mu narodil synek, bo snad nebyl jeho???
05.02.2007 16:49:00 | NikitaNikaT.
Díky,že někdo napsal něco pro Karla Svobodu..je to od tebe hezké...taky mě to dost vzalo a šokovalo..díky
01.02.2007 15:57:00 | Pauline
...škoda je každýho života který je nesmyslně ukončen ...ne,že bych ho musel ale byl to jednou klasik popu a tak to zůstane ...doufám ...
01.02.2007 11:31:00 | WhiteSkull