Denní dávka bublifuku
Žiju jen pro další karton cigaret
přes kouř nevidím na cestu
a rukama ho nerozeženu
ale je dobře ze je tam
jinak bych byla v tunelu
Trhám sedmikrásku na sedm dílů
a každý lístek házím do moře štěstí a pěny
Někdy létám v bublině
ale jen když bublifuk má náladu
pak se zalekne ale já nikdy nevím proč
Někdy místo spaní brečím
a schovávám písek v hlavě
co se sype po zrníčkách ven
a nejsem s to ho udržet
mám moc rozežraných ran
a s tím pískem a slaným výkřikem
se někdy cítím jako na pláži
trčících útesů
a ja zase nemám nářadí
abych se z ty šlamastiky dostala ven
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, zelená víla, CoT, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)